| V SPACE Condominium

| Si Racha, Chonburi

| Completed in 2016

| Architecture + Landscape + Interior

 

A big step forward for well-known construction company. They decided to take part in real estate business. Highest quality within the competitive price is the vision for this project

 

Located near the industrial park, V SPACE meant to lift up the living quality of the industrial park executives by its superior quality in many aspects.

 

High ceiling and spacious room design offer the maximum comfortable life, along with high quality materials which improve the cozy atmosphere.

Along with carefully-designed landscape which not only for aesthetic but energy-efficient as well, such as the stormwater management and low maintenance garden, make your life near perfect.

| Floor Plan

© 2018 All Rights Reserved. GLA DESIGN STUDIO  Co., Ltd.