The Singcharoens Residence

Categories

Landscape,

Residential

Year

2015

Location

Bangkok, Thailand

Building Area

900 sqm

Budget

2 Million THB

'The Singcharoens Residence', An English Garden is what the owner looking for their cozy house. We’d tried our best to achieved the given requirement, by maintaining the English Garden character with local tropical plants, and introduced additional function to fulfilled the owner’s lifestyle such as

 

Vine Pavilion – let their guests lingering while waiting the owners – and Natural-look Waterfall – for the owner viewing pleasure and acted as outdoor living rooms which extended usage of indoor function.

Not only outdoor living rooms are the crucial part that made a perfect house, but also the owner themselves that used, enjoyed and maintained the garden.