GLAD secret Base

Categories

Interior,

Office, Renovation

Year

2022

Location

Bangkok, Thailand

Building Area

60 sqm

Budget

0.5 Million THB

'GLAD Secret Base', we renovated the unused living room of the 30 years old house to be home design studio. By remove unnecessary and broken things and create our own style working environment to reconnect living & work together.

Turning underused patio and formal living area to be office foyer and meeting area with library, removing the walls to create connection between inside and outside. The existing sunken space turned into work stations and brainstorm area which encouraging the interaction of our colleagues.

Within limit space, we are able to adjust the layout to suit the occasionally required functions such as

meeting with client, movie night, outdoor bbq.
Thanks to our semi-outdoor pantry, it can serve both indoor and outdoor activities.