Show More

| Baan Pinklao 
| Pinklao, Bangkok
| Completed in 2017
| Interior Design

 

The passed down townhouses need to be renovated for serving couple with these days lifestyle and that's where we came in.

Turning the dark and dull wooden built-in into something fresh and new by replacing it with uniform light grey Travertine finished wall from foyer all the way to living which separated by folding doors.

Demolished wall at the end of foyer not only let more natural light in but also connecting indoor space to outdoor space where new pavilion and potted plants garden situated, encouraging the flow of activities.

Two wooden sliding doors connect the living and the dining which is now more spacious due to removal of old-fashioned wooden pantry and new white marble solid surface pantry is introduced

| Compare

© 2018 All Rights Reserved. GLA DESIGN STUDIO  Co., Ltd.